PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 72 m2, Zemianske Kostoľany

Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Zemianske Kostoľany
Plocha: 72 m²

Ponúkame na predaj tehlový 2 - izb. byt v obci Zemianske Kostoľany, ulica Kpt. Weinholda. Príslušenstvom bytu je kuchyňa, chodba, kúpeľňa a samostatné WC, dve pivnice v suteréne bytového domu. Výmera bytu vrátane pivníc je 72 m2. Byt je pôvodný, plastové okná, vybavenie štandard. Orientácia bytu sever juh.

Bytový dom je dvojpodlažný, podpivničený. Ponúkaný byt sa nachádza 1. poschodí, na každom podlaží sú dva byty. Bytový dom má novú strešnú krytinu, vchod a okolie domu sú udržiavané a čisté, v tesnej blízkosti sa nachádza parkovisko s dostakom parkovacích miest.

Obec Zemianske Kostoľany sa nachádza v Hornonitrianskej kotline, poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - materská škola, základná škola, obchody, pošta, autobusová aj vlaková stanica.

Uvedená cena zahŕňa kompletný právny servis v rámci predaja nehnuteľnosti, ako aj poplatky spojené s prevodom na katastrálnom úrade. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie