PREDANÉ - Predaj domu 230 m2, Beckov

Ponúkame na predaj kvalitne spracovanú hrubú stavbu dvoj-podlažného rodinného domu pripravenú na dokončenie podľa vlastných predstáv.

Základné parametre

-Obec: Beckov
-Typ domu: dvojpodlažný
-Stav: hrubá stavba
-materiál: tehla
-plocha: zastavaná 150 m2, úžitková 230 m2
-pozemok: 388 m2
-počet izieb: 4-5
-terasa - 18,5 m2

Popis nehnuteľnosti

Dom je zamýšlaný, ako 4 izbový no je možné vytvoriť až 5 miestností plus 2x kúpeľňa, šatník, technická miestnosť, krytá terasa. Nad kuchynskou časťou je možnosť vytvorenia otvorenej miestnosti (galéria), ktorej využitie bolo plánované ako oddychová zoná prípadne pracovný priestor.
Nehnuteľnosť dáva možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv či už svojpomocne alebo staviteľom, ktorý realizoval hrubú stavbu. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete: Elektrina, plyn, internet, obecná voda, žumpa, súčastou plánu obce je dobudovanie verejnej kanalizácie.

Pozemok, na ktorom sa nachádza nehnuteľnosť je o výmere 388 m2 jedná sa o rovinatý pozemok. Využeteľná časť voľného pozemku je cca 240 m2.

Okolie:
Samotná lokalita Beckov je prevažne známa vďaka unikátnej kultúrnej pamiatek hradu Beckov, na ktorý aj výhľad z ponúkanej nehnuteľnosti. Avšak Obec beckov je plnohodnotná obec usadená v jedinečnej lokalite obsahujúca výbornú občiansku vybavenosť. V tesnej blízkosti sa nachádzajú mestá ako Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Pieštany.
Nehnuteľnosť je možné využívať ako na trvalé bývanie tak aj na rekreačné účely.


Cena nehnuteľnosti je 126 000 EUR vrátane kvalitného servisu remax.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie