PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 60 m2, Nitra

Typ: dvojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 60 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2,5-izbový byt v Nitre, sídlisko Klokočina. Byt má rozlohu 60 m2 s pivnicou (2.6 m2) plus balkón spolu ďalších 4 m2. Nachádza sa na 3/5. poschodí v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome (odovzdanom do užívania v roku 1978) s elektronickým vrátnikom a novým výťahom. Pred bytovým domom sa nachádzajú verejné parkovacie miesta. Orientácia bytu je severná a južná.

Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby, troch izieb (jedna menšia), samostatnej kuchyne, šatníka, kúpeľne a WC. Byt bol čiastočne zrekonštruovaný v roku 2015, v rámci rekonštrukcie boli vymenené okná za plastové so žalúziami, osadená kuchynská linka, vymenené interiérové dvere, prebrúsené a prelakované parkety. Elektroinštalácia je v pôvodnom stave. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné s viacbodovým uzamykaním značky Sherlock. V byte je zriadený optický rozvod a káblová TV. V celom byte je radiátorové kúrenie . Podlahy na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a WC sú pokryté keramickou dlažbou, v spálni a obývacej izbe sú drevené parkety a v detskej izbe koberec.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza vľavo do detskej izby (7.8 m2), Z chodby napravo sa nachádza spálňa so šatníkovou skriňou s posuvnými dverami a manželskou posteľou (12.3 m2). Ďalej naľavo sa prechádza okolo kúpeľne (2.5 m2) do kuchyne (6 m2), kde sa nachádza zachovalá kuchynská linka s plynovou varnou doskou. Z kuchyne a taktiež z chodby je umiestnená priestranná obývacia izba (16.4 m2) s rozťahovacou sedačkou, z obývačky sa vychádza na balkón (4 m2). V kúpeľni sa nachádza vaňa, automatická práčka. Toaleta je samostatná. Zariadenie bytu zostáva novému majiteľovi.

Celkové prevádzkové náklady bytu sú spolu 210 EUR za správu domu. Budova je zaradená v energetickej náročnosti v triede "B".

Okolie bytu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, pošta, obchodné centrum, supermarkety LIDL, Kaufland, Family Centrum, autobusová zastávka MHD.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie