PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 80 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 80 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj 4 byty v novom, modernom bytovom dome kúsok za hranicami, v obci Kittsee, v Rakúsku.

Tiež túžite po bývaní v príjemnom malebnom mestečku, s kultúrou našich rakúskych susedov, v dokonale upravenej obci na skok do centra po horúcu kávu s voňavým pečivom, či s ľahšou dostupnosťou do Bratislavy, ako z niektorých slovenských obcí v okolí hlavného mesta?
Máme pre vás ponuku, ktorá sa neodmieta. :)

Byty v novopostavenom bytovom dome sú koncipované a navrhnuté aj pre náročných klientov. Zatiaľ sú v štádiu holobytov, do odovzdania budú prevedené do štandardu, v súčasnosti je preto možné zasahovať do ich konečnej podoby.

Vybrať si môžete zo 4 jemne sa odlišujúcich priestorov, každý má však dispozíciu :
• 3-izbového bytu (cca 80m2)
• priestrannú terasu (14m2) tiež možná uzavretá zimná záhrada
• využitie vysokého stropu na dotvorenie galérie (+25 až 40m2)

Ku každému bytu je pridelené 1 parkovacie státie v garáži priamo pod bytom.
Pred bytovým domom je taktiež k dispozícii malé vonkajšie parkovisko.
Projekt je aktuálne v štádiu dokončenia holodom, a začína sa posledná fáza zariadenia bytov do štandardu.
Stavba bude kolaudovaná a odovzdaná klientom predbežne v 4Q/2023.
Reálne fotografie z bytového domu nájdete v prílohe, viac fotografií na vyžiadanie v RK.
O jednotlivých pôdorysoch sa s Vami radi pobavíme na spoločnom stretnutí a pomôžeme vám s výberom toho ideálneho bytu z ponuky - presne pre Vás!
Tak isto celá projektová dokumentácia a technické, či materiálové informácie sú k dispozícii na vyžiadanie v kancelárii.

Rakúska obec Kittsee, ležiaca len 10km od hraníc so Slovenskou republikou, ponúka komplexný balíček služieb, všetko v dostupnosti do 5minút. Námestíčko - ležiace 200m od ponúkanej nehnuteľnosti, má okrem rakúskej pekárne zvučného mena, poštu, 2 banky, či 4 reštaurácie, v pešej dostupnosti. Ak máte radi komfort a privezenie nákupu až do garáže, v dostupnosti 1km sú plnevybavené nákupné centrá K1 a K2.

Dostupnosť medzi Kittsee a Bratislavou je možná z minimálne 4 smerov, Berg, či Jarovce, stačí si vybrať. :) A pokiaľ máte záujem vybrať si zatiaľ z ponuky ktoréhokoľvek zo 4 bytov, ktoré sú zatiaľ k dispozícii, dohodnite si s nami čo najrýchlejšie osobné stretnutie. Obhliadky sú možné jedine po dohode vopred, na uvedených telefónnych číslach.
Budeme sa tešiť na stretnutie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie