PREDANÉ - Obchodný priestor na predaj Podunajské Biskupice Medzijarky

Typ: obchodný priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj obchodný priestor s výkladom, prístupný priamo z ulice, v lokalite Bratislava Medzijarky mestská časť Podunajské Biskupice.  Nachádza sa v dvojposchodovej polyfunkčnej budove na prízemí, je v osobnom vlastníctve a jeho výmera je 111,6 m2.
Priestor je aktuálne prevádzkovaný ako dlhoročne zabehnutá reštaurácia. Dispozične pozostáva z jednej veľkej miestnosti s posedením a barom s kapacitou 50 osôb, kuchyne, hygienických zariadení a z vonkajšej podplachtovanej terasy s pevným sedením a s kapacitou tiež cca 50 osôb (pozemok pre terasu je v prenájme od mestskej časti).
Na podlahách v interiéri je keramická dlažba a plávajúca podlaha, okná do priestoru kuchyne a zázemia prevádzky sú zamrežované. Aktuálna dispozícia umožňuje rôzne zmeny. Tým, že priestor je vysoký, je možné ho v interiéri využiť čiastočne aj ako dvojpodlažný a tým si efektívne zväčšiť úžitkovú plochu. Priestor je vykurovaný plynovým kotlom, napojený na mestskú vodu a kanalizáciu.
Je využiteľný ako prevádzka, obchod, showroom, kozmetický alebo kadernícky salón, kancelárie, ambulancia lekára, reštaurácia, cukráreň či iné. V prípade záujmu je možné priestor ponechať a predať ako kompletnú prevádzku reštaurácie vrátane zariadenia, vybavenia ako interiéru tak aj exteriéru, vrátane zazmluvnených zamestnancov prevádzky aj s obchodným menom.
Lokalita poskytuje dobru dostupnosť do mesta, bezproblémové verejné parkovanie v okolí, dostupné MHD ako aj kompletnú občiansku vybavenosť. Cena tejto nehnuteľnosti je 205.000 Eur. Cena je konečná, zahŕňa aj zariadenie a vybavenie reštaurácie, aj servis realitnej kancelárie, prípravu zmlúv, poplatok pri návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, overenie podpisov na kúpnopredajnej zmluve, pomoc pri prepise energií a na správcovi domu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie