PREDANÉ - Na prenajom priestranny 1 izb. byt v novej bytovke

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 32 m²

Ponúkame Vám na prenájom jednoizbový byt s veľkou kuchyňou. Samotný byt sa nachádza v novo - zrekonštruovanom 7 poschodovom bytovom dome na Átriovej ulici v Prievidzi oproti hypermarketu TESCO a Korzo . Bytový dom prešiel v roku 2018 kompletnou a veľmi rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala odizolovanie a zateplenie strechy, ako aj celého obvodového plášťa s novou veľmi vkusnou fasádou, v dome je úplne nový bezpečný výťah, plastové okná vybavené trojsklom, je tu kamerový systém vo vonkajších tak aj vo vnútorných priestoroch , úplne nové všetky rozvody, ako aj dátové . V spoločných priestoroch sú všade nové omietky, nová podlahová krytina na chodbách ako aj na schodoch, sú tu nové bezpečné vchodové dvere, a nové pivničné priestory. V okolí bytového domu je komplexná občianska vybavenosť , OC Korzo, Tesco, Pošta, Uniklinika, školy, škôlka ako aj MHD. Byt je kompletne vybavený a pripravený na nasťahovanie, sú tu všade nové plávajúce podlahy, interiérové dvere, protipožiarne vchodové dvere, kuchynská linka, svietidlá, sanitárne vybavenie a dátová zásuvka. Byt je mimoriadne vhodný pre seniorov, mladé rodiny, dochádzajúcich pracujúcich.Cena nájmu je 350 euro vrátane energií. Depozit je vo výške 300 euro. Pri rezervovaní sa platí platba RK vo výške nájmu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie