Kompletne zrekonštruovaný 2,5-i byt v rodinnom dome v Bojniciach na prenájom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
600 €/mesiac
Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 70 m²
Realitný maklér:
0907 720 141
Ing. Martin Cagáň
cagan-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na prenájom nadštadardný 2,5-izbový byt. Nachádza sa na vrchnom 2. poschodí v rodinnom dome v Bojniciach, v tichom prostredí na Kukučínovej ulici ako samostatná bytová jednotka.

Interiér bytovej jednotky je kompletne zrekonštruovaný a z kvalitných materiálov. Zariadený je ako na foto. Pozostáva zo samostatného vchodu, predsiene, schodiska, chodby, obývačky, kúpeľne s WC, spálne a veľkej kuchyne s jedálňou. Dominantou obývacej izby je veľké panoramatické okno s nádherným výhľadom (orientácia na východ), takisto je vybavená akumulačným krbom a klimatizáciou. Z kuchyne je výstup na priestranný balkón. Okná sú plastové, dvere z masívu, plávajúce podlahy, v spálni nábytok z masívu. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa a WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička, práčka, el rúra, el. varná doska. Konštrukcia objektu: obvodové steny z pórobetónových tvárnic, priečky tehlové. Kúrenie je centrálne plynové + akumulačný krb. V byte je satelitná TV a internet. Parkovanie je možné pred domom. Po dohode možnosť využívať aj záhradu s krytým sedením.

Výhody: byt je v tichom prostredí, len cca 10 minút pešo od centra Bojníc, luxusne rekonštruovaný a kompletne zariadený, slnečný, s krásnym výhľadom, v blízkosti škola, škôlka, potraviny, nemocnica, zastávka autobusu, neďaleko od prírody...

Cena nájmu: 600 €/mesiac vrátane energií + vratný depozit vo výške 1 mesačného nájmu. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 600 € a rezervačná záloha tiež vo výške 600 €. Byt je voľný od januára 2024. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie