PREDANÉ - NA PREDAJ - 1 izbový byt, 39 m², 6.p./8.p., J. Palárika, Prievidza

Typ: jednoizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 39 m²

Ponúkame Vám na predaj kompletne prerobený a zariadený 1 izbový byt na Ul. J. Palárika v Prievidzi. Nachádza sa na v zateplenom panelovom bytovom dome na 6. poschodí z 8 s výťahom.

Predáva sa vrátane zariadenia. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, kombinovaný sporák, chladnička, mikrovlnka. Izba: TV stolí, jedálny stôl, stoličky, posteľ, sedacia súprava, konferenčný stôl. V chodbe vešiaková zostava. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami zn. Sherlock. K bytu patrí lodžia, pivnica a sklad, ktorý sa nachádza hneď vedľa bytu na poschodí. Bytové jadro murované. Samostatné WC.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 63 000 €. Vhodné aj ako investičná príležitosť.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie