PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 40 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 40 m²

Ponúkame na predaj jednoizbový byt s veľkou lodžiou, čiastočne zrekonštruovaný (komplet nové rozvody, kuchyňa so všetkými spotrebičmi, zrekonštruovaná kúpeľňa, v obľúbenej lokalite s bezproblémovým parkovaním v Bratislave - Dúbravka, Hanulova ulica. Celková plocha bytu je 42,7 m2 vrátane väčšej lodžie a pivničnej kobky, poschodie 3/4, bez výťahu.
Súčasťou kúpnej ceny je aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
DISPOZÍCIA:
- celková plocha bytu je 39,66 m2 - z toho lodžia 7,30 m2 a pivničná kobka 2,30 m2
- 3. poschodie zo 4, bez výťahu, nízkopodlažný dom
- vstupná predsieň, obývacia izba, samostatná kuchyňa, veľká lodžia cez šírku bytu , kúpeľňa s vaňou , samostatné WC, na prízemí pivničná kobka
- severovýchodná orientácia, príjemná klíma, krásny výhľad

Bytový dom je zateplený, vchod uzamykateľný na čip. Byt sa nachádza na treťom poschodí

Byt je svetlý, priestranný ,vďaka loggii (7,34m2) pozdĺž obývacej izby aj kuchyne. Vďaka veľkej loggii máte krásny priestor, na posedenie počas dlhých letných večerov.
K bytu prislúcha pivnica (1,5m2) takže reálne sa pohybujete v priestore takmer 39m2.

Pri vstupe do nehnuteľnosti Vás privíta pomerne priestranná chodba, v ktorej sa nachádza vstup do kúpeľne aj vstup na samostatné WC.
Jadro bytu tvorí obývacia izba a oddelená kuchyňa.

Okná v byte sú plastové s interiérovými žalúziami. Byt je orientovaný na severo východ so zeleňou v už zastavanej lokalite.
Dúbravka je z hľadiska bývania a dostupnosti atraktívna mestská časť s množstvom zelene. Nájdete tu dostatok miest na prechádzky, turistiku aj šport. V pešej dostupnosti nájdete potraviny, rozličné obchody a služby, bez problémov prídete do banky, či na poštu, ktoré sa nachádzajú v blízkosti. Lokalita poskytuje absolútnu občiansku vybavenosť na dosah vrátane zdravotného strediska, školy, škôlky a MHD.

Ak hľadáte príjemné štartovné bývanie, alebo investične vhodnú nehnuteľnosť, tak ste možno práve našli.

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 0908 443 099. Danú nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.
Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej odmeny a zabezpečenia právneho servisu spojeného s predajom a prepisom nehnuteľnosti.
V prípade, ak sa nehnuteľnosť chystáte prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš finančný poradca Vám veľmi rád pomôže s vybavením financovania s najlepšími podmienkami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie