PREDANÉ - 2i byt v pôvodnom stave, 56 m², Trenčín – sídlisko JUH

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality ponúka na predaj 2i byt o rozlohe 56 m² na sídlisku Juh v Trenčíne. Byt sa nachádza na ulici Západná na 8 poschodí z 12 v zateplenom bytovom dobe s 2 výťahmi – jedným nákladným a druhým osobným. Bytový dom má elektronického vrátnika, je zabezpečený kamerovým systém a kamery sa nachádzajú aj vo výťahoch. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe približne 3 m² a 2 balkóny, z ktorých je nádherný výhľad na Trenčín a okolie.
Byt je v pôvodnom stave, no dispozíciou má veľký potenciál na rekonštrukciu a prerobenie podľa vlastných predstáv.
Je vhodný pre mladú rodinu alebo ako investícia - prerobenie a následne prenájom.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou, 2 izieb, z ktorých je výstup na balkóny. Samostatná kúpeľňa a WC.
V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť. Nachádzajú sa tu viaceré školy, škôlky, potraviny, OC Južanka, pošta, niekoľko reštaurácií, kaviarne, lekári, detské ihriská. Sídlisko JUH je ideálne na bývanie pre rodiny s deťmi.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie