PREDANÉ - Veľkometrážny 4-izbový byt I 110m² I 2x balkón, 2x parking | Kramáre

Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:

Patrik z RADO Reality Vám ponúka na prenájom krásny 4-izbový byt s rozlohou 110m² v tichej lokalite. Byt sa nachádza na 2. poschodí rezidenčného domu s výťahom na Guothovej ulici na Kramároch.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, prepojenej obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou, troch samostatných izieb - spálne, detskej izby a pracovne s posteľou, kúpeľne s WC a jedným samostatným WC. V byte sa nachádza walk-in šatník a technická miestnosť, ktorá má ďalší úložný priestor.
Z obývačky sa dostaneme na 2 priestranné balkóny, pričom jeden balkón je prepojený aj so spálňou.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, el. varná platňa, el. rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou). K vybaveniu bytu patrí práčka, klimatizácia, bezpečnostné dvere, samostatný šatník a vstavané skrine.
V byte je pripojenie na káblovú televíziu a internet.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Viacero materských škôl, dve základné školy, spoločná nemecko - slovenská škola a škôlka (Deutsche Schule Bratislava - Bárdošova ul.), Nemocnica s pohotovosťou Kramáre, centrum mesta (10 minút) autom alebo MHD. V blízkosti Koliba (6 minút) a Železná studnička (10 minút).
K bytu patrí samostatná uzatvárateľná garáž s diaľkovým ovládaním pre dva automobily. V garáži je aj pivnica. Garáž a pivnica sú zahrnuté v cene nájmu.
Byt bude k dispozícii do 2 týždňov.
Cena prenájmu je 1600 €/mesiac, vrátane energií s internetom a TV.
https://my.matterport.com/show/?m=JF1P9qBRMgM ENGLISH
Patrik from RADO Reality offers for rent beautiful 4-room apartment with an area of ​​110 m² in a quiet location. The apartment is located on the 2nd floor of a residential building with an elevator on Guothova street in Kramare district.
The apartment consists of an entrance hall, a connected living room with a kitchen and a dining area, three separate rooms - a bedroom, a children's room and a study with a bed, a bathroom with a toilet and one separate toilet. The apartment has a walk-in wardrobe and a utility room with additional storage space.
From the living room you can reach 2 spacious balconies, one of them is also connected to the bedroom.
The apartment is fully furnished, including built-in appliances in kitchen (dishwasher, electric hob, electric oven, microwave oven, refrigerator with freezer). The apartment is equipped with a washing machine, air conditioning, security door, separate wardrobe and built-in wardrobes.
The apartment has cable TV and internet connection.
The apartment is surrounded by complete amenities. Several kindergartens, two elementary schools, joint German-Slovak school and kindergarten (Deutsche Schule Bratislava - Bardosova st.), Kramare emergency hospital, city center (10 minutes) by car or public transport. Close to Koliba (6 minutes) and Park - Železná studnička (10 minutes).
The apartment includes a separate door garage with remote control for two cars. There is also a cellar in the garage. Garage and cellar are included in price.
The apartment will be available within 2 weeks.
The rental price is €1,600/month, including utilities, internet and TV.
Copy this 3D virtual view link into your browser: https://my.matterport.com/show/?m=JF1P9qBRMgM
Contact:
Patrik Daňo, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 949 280 644
E-mail: dano@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie