PREDANÉ - Rezervovaný! Bývajte na Bôriku vo veľkom byte s garážou a záhradou!

Typ: štvorizbový byt
Okres: Žilina
Obec: Žilina

R E Z E R V O V A N Ý RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový byt v murovanej bytovke na obľúbenom sídlisku Bôrik v Žiline! Priestranný byt má rozlohu 84 m2, k bytu prislúcha murovaná pivnica, garáž a aby toho nebolo málo, čaká Vás aj záhradka priamo pri bytovke! Ak hľadáte bývanie, ktoré spája výhody domu a výhody bytu, navyše na dobrej adrese priamo v Žiline, táto ponuka je presne pre Vás!
Byt sa nachádza na druhom poschodí (z troch) tehlového bytového domu bez výťahu. Bytový dom prešiel v roku 2019 rozsiahlou rekonštrukciou, obnovená bola strecha, bol zateplený a natiahnutá nová fasáda. Vymenené sú vstupné dvere s elektronickým vrátnikom a okná v spoločných priestoroch. Obnovené bolo aj schodisko a spoločné priestory. Výhodou je, že v bytovom dome sa nachádza iba 6 bytov. Každý z bytov má vlastné kúrenie plynovým kotlom, vďaka čomu sú mesačné náklady veľmi nízke.
V byte sú vymenené vstupné bezpečnostné dvere a plastové okná. Zvyšok bytu je v pôvodnom, avšak veľmi zachovalom stave. Máte tak možnosť jeho úpravy presne podľa Vašich predstáv. Dispozične je veľmi dobre riešený - po vstupe sa ocitnete v chodbe, z ktorej sa následne dostanete do ďalších miestností. Na ľavej strane je kúpeľňa s oknom a samostatné WC. Vpravo je veľká obývacia izba (24,5 m2) s výstupom na balkón orientovaným na západ. Ďalej je jedáleň (13,5 m2), z ktorej sa dostanete do kuchyne (8 m2) so špajzou; spálne (13,5 m2) a izby (9,5 m2). Celú dispozíciu bytu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=jhLC8w1Xw2R Byt navyše ponúka viacero možností na zmenu dispozície.
Pri tomto byte sa vôbec nemusíte obávať, kam si uložíte bicykle, lyže, či vianočný stromček. K bytu totiž prislúcha aj murovaná pivnica (6 m2) a čo určite oceníte, aj garáž (14 m2)! V garáži je navyše zavedená aj elektrina a voda a dokážete sa do nej dostať nielen z vonka, ale aj cez suterén bytového domu. Azda najväčším bonusom tohto bytu je samostatná, ohradená záhrada s rozlohou 114 m2! Ponúka Vám možnosť sebarealizácie, či už radi pestujete, alebo uprednostňujete oddych vo vlastnom altánku s grilom a bazénom. Záhrada sa nachádza priamo pod oknami bytu, a tak je aj výborným miestom na šantenie Vašich deti. Zatiaľ čo Vy si budete užívať chvíľu pokoja v byte, deti sa môžu hrať vonku, no zároveň ich máte stále pod dohľadom.
Veľkou výhodou je umiestnenie bytového domu - dom stojí v kľudnej slepej ulici. Nemusíte sa obávať ani pohľadov z oproti stojacich panelákov, pretože vpredu aj vzadu za bytovkou sa nachádzajú iba záhradky, rodinné domy a škola. V okolí bytu máte kompletnú občiansku vybavenosť. Nájdete tu škôlku, základné a stredné školy, obchody, zastávky MHD, športoviská, park a mnoho iného. Bytový dom spĺňa energetickú triedu B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=jhLC8w1Xw2R
Cena: 225 000 Eur
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie