PREDANÉ - Na predaj stavebný pozemok Nemšová, s projektom a stavebným povolením

RADO Reality ponúka na predaj rovinatý stavebný pozemok v centre mesta Nemšová, 10 minút jazdy autom od Trenčína.
V prípade záujmu je k dispozícii kompletná projektová dokumentácia s právoplatným stavebným povolením.
Rovinatý a slnečný pozemok s celkovou výmerou 1026 m2 (12x85) sa nachádza v kľudnej časti mesta , mimo hlavnej cesty a medzinárodnej cyklotrasy.
Vedie k nemu asfaltová prístupová cesta, priamo na pozemku je elektrická prípojka a vŕtaná studňa (hĺbka 12 metrov). Obecný vodovod, plyn a kanalizácia sú dostupné v ceste na hranici pozemku.
V zmysle záväznej časti ÚP je maximálny index zastavanosti: 0,35 a min. index zelene: 0,45.
Mesto Nemšová má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu 3 materské školy, 2 základné školy, centrum voľného času, základná umelecká škola, mestská knižnica, kultúrny dom, letné kúpalisko, detské ihriská, futbalové ihrisko, tenisové kurty, mestská športová hala, workoutové ihrisko, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, viaceré potraviny, reštaurácie, obchody a mnoho iného.
Nemšová leží len 15 km od mesta Trenčín, pravidelne tu premáva prímestská autobusová doprava, vlakové spojenie, dostupnosť len 2 minúty na diaľnicu D1. Okrajom mesta vedie obľúbený náučný cyklochodník, ktorý spája Trenčín s moravským mestom Brumov a ponúka tak veľa možností, ako tráviť voľný čas.
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie