PREDANÉ - Predaj domu 88 m2, Trhová Hradská

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v radovej zástavbe s pozemkom v novej časti Trhovej Hradskej.

Popis: Pohodlný poschodový 4+K+K+G.
Výmera pozemku : 254m2
Zastavaná plocha domu: 107 m2 + terasa 15m2
Ďalšia stavba: Garáž pre 1 auto a parkovacie státie pre 2 autá.
IS : vodovod, elektrina, studňa, žumpa.
Rok kolaudácie: 2012, technický stav rodinného domu je vynikajúci.
Certifikát o energetickej hospodárnosti budov nie je k dispozícii.

Predáva sa kvalitný murovaný dom s pozemkom, na ktorom sa nachádza aj garáž. Rodinný dom má 10 rokov a je poschodový, vhodný na bývanie 4-5 člennej rodiny, s celkovou úžitkovou plochou cca. 88m2 a vonkajšou krytou terasou cca. 15 m2.

Dom má príjemné dispozičné riešenie:

A. 1NP, veľká obývacia izba spolu s jedálňou a kuchyňou,samostatné WC,chodba a predsieň,odkladací priestor.

B. 2NP-podkrovie,3 samostatné izby, kúpeľňa spolu s WC,chodba


Podlahy v izbách, v obývačke a v kuchyni sú riešené s plávajúcimi parketami a v predsieni, v kupeľni keramickou dlažbou. Okná a vchodové dvere sú plastové, okná s izolačným dvoj sklom, okná sú opatrené interierovými aj vonkajšímy zálužiami. Strecha je šikmá pultová.
Vykurovanie zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, ktoré je nastaviteľné v každej miestnosti, na ohrev vody sa používa 120 l bojler. V kuchyni je KL zachovaná so spotrebičmi v tvare U v dĺžke 5,80 m. V kúpeľni je obložená plastová vaňa s pákovou batériou + WC a umývadlo, v kúpeľni č. 2 kombi WC, umývadlo a keramický obklad po strop.
Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - elektrinu a vodu.

Pozemok: Plocha pozemku je 254 m2, na ktorom sa nachádza garáž a parkovacie miestá pred domom. Pozemok je oplotený dookola, nachádza sa na ňom vlastná studňa, vodomerná šachta a žumpa. Občianska vybavenosť v okolí je vynikajúca - blízko je centrum dediny, obchody, služby.

Doprava: autobusové spojenie do Bratislavy cez Dunajskú Stredu. Obec sa nachádza 11km od mesta Dunajská Streda.

Cena: 165 000eur

Vrátane kompletného právneho servisu a kat. poplatku, pre bližšie informácie prosím zavolajte na dole uvedené číslo, teším sa na stretnutie s Vami! Rád Vám pomôžem v rozhodnutí pri kúpe, pre obhliadku a ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať. SOM ŠPECIALISTA NA PREDAJ BYTOV A DOMOV V Dunajskej Strede a v blízkych lokalitách. Ak uvažujete nad predajom, alebo už predávate a nedarí sa Vám, tak ma neváhajte kontaktovať. Mám bohaté skúsenosti, nakoľko som v týchto lokalitách predal už desiatky nehnuteľností. Vyriešim Vám aj HYPOTEKÁRNY ÚVER GRÁTIS.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie