Na predaj 2,5-izbový byt na ulici Ladislava Dérera v Novom Meste

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
189 000 €
Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj pekný byt na ul. Ladislava Dérera Novom Meste.Orientácia bytu je prevažne na východ, jedno okno je na SZ. Cez leto sa byt neprehrieva a dá sa dobre prevetrať. Poskytuje krásny výhľad na Kolibu a na les. Nachádza sa na 3. poschodí z 10 (2 výťahy).
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015, je vo výbornom stave. Všade sú kvalitné drevené podlahy. V kúpeľni je dlažba a podlahové elektrické kúrenie. Okná sú plastové.Mesačné náklady na dvojčlennú domácnosť sú 189 000 € (predpis správcu) + elektrina 20 EUR.
Dispozícia - byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, menšou kuchyňou spojenou s obývačkou s výstupom na loggiu a dvoch spální (jedna hlavná a druhá detská).Úžitková plocha bytu je 52m2 plus loggia 4m2. K bytu prislúcha komora, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí ako byt.
Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii (2021-2022). Je na novo zateplený s novou fasádou, má novú strechu, nové stupačky, nové výťahy, balkóny a zrekonštruované spoločné priestory. Nie je plánovaná ďalšia rekonštrukcia.
Veľkou výhodou bytu je jeho poloha. Nachádza sa v tichej ulici v pešej blízkosti lesa - Horský park, Koliba, Kamzík a Železná studnička. V blízkosti sú potraviny, školy, MHD, nemocnica a aj detské ihriská. Lokalita poskytuje bezproblémové parkovanie aj pre viac áut. Doprava do centra autom je 4 min. MHD 7 min.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie