PREDANÉ - Zrekonštruovaný 2-izbový byt, ul. Bazovského, Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 2- izbový byt na ul. Bazovského v Trenčíne. Byt o rozlohe 44m2 sa nachádza na druhom poschodí z 8 v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. K bytu patrí aj balkón s rozlohou približne 3,5m2 a murovaná pivnica.
Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa dostanete do samostatného šatníka a komory, samostatného WC, samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatnej izby a obývacej izby s balkónom a kuchynského kúta.
V byte boli zrekonštruované plastové okná, plávajúce podlahy, osadené nové obložkové zárubne, interiérové dvere, murované bytové jadro, obklady, dlažby, vaňa v kúpeľni.
K dispozícii je optické pripojenie na internet.
V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť školy, škôlky, pošta, OC Južanka, potraviny, pohostinstvá a detské ihriská.
Cena bytu je: 112 000,-eur
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie