PREDANÉ - Na predaj rekonštruovaný 5 izbový rodinný dom v Dulovciach

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 930 m²

Ponúkame na predaj rekonštruovaný 5 izbový rodinný dom s pekne upravenou záhradou a vírivkou na terase v Dulovciach.

Dom s celkovou zastavanou plochou na úrovni 115 m2 ponúka komfortné bývanie pre viacčlennú rodinu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dostaneme do kúpeľne s WC, izby a do centrálnej obývačky, z ktorej sa nám otvára ďalšia izba, priechodná izba / využiteľná napríklad ako pracovňa / a z nej sa dostanem do prístavby domu, kde nájdeme kuchyňu, chodbu s ďalšími dvoma vstupnými dverami do domu a hosťovskej izby. Pre lepšiu predstavu o jeho dispozícií sa medzi fotkami nachádza pôdorys domu.

Prešiel si postupne rekonštrukciou, ako výmena strechy na prístavbe, zateplením a novou omietkou, osadením nového komína a prípravou na alternatívne vykurovanie drevom, radiátorov, vedení elektriny, zrenovovaním pôvodnej podlahy a osadením plávajúcej podlahy / dlažby, obnovením kuchynskej linky, výmenou okien a vstupných dverí na plastové a mnoho iného, čím je pripravený na okamžité bývanie.

Pozemok s celkovou výmerou 930 m2 má peknú parkovú úpravu s okrasnými, šľachtenými, ovocnými stromami a kríkmi, trávnatým kobercom so závlahou zásobovanou zo studne. Nájdeme na ňom terasu pre príjemné posedenie a oddych aj s vírivkou a v zadnej časti aj altánok, kotolňu na plynový kotol, resp. spomínanú prípravu kotla na drevo a sklad. Zavedená je elektrina, obecná voda, plyn a odvod splaškovej vody je do žumpy. Lokalita je tichá, kľudná, mimo hlavnej cesty v blízkosti parku a obchodu.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie