PREDANÉ - Netradičný pozemok na polosamote s vlastným potôčikom v nádhernom prírodnom prostredí

Typ: stavebný pozemok
Okres: Medzilaborce
Obec: Palota
Plocha: 1894 m²

Popis
Prvý krok k vysnívanej chalupe či domčeku je nájsť ideálne miesto. V srdci prírody, pri zvukoch potôčika, v tichu a v súkromí na polosamote, veľkorysé rozmery – všetky tieto atribúty spĺňa táto exkluzívna ponuka.

Predstavujeme Vám 19 árový pozemok na severovýchode Slovenska v pohraničnej obci Palota. Nachádza sa na vyvýšenom mieste na okraji obce, čím vám poskytuje vynikajúce súkromie a pocit úplného oddychu v príjemnom prostredí obklopenom lúkami a lesmi Východných Karpát.
Tento pozemok je obzvlášť unikátny pre svoju vodnú plochu, ktorá tvorí parcelu o rozmere 180 m2 a pozostáva z krásneho potôčika lemujúceho celú zadnú stranu pozemku. Rovinatý charakter pozemku s celkovou dĺžkou 75 metrov a šírkou 10 až 30 metrov robí tento pozemok ideálnym miestom pre vaše sny o vlastnej chalupe, mobilnom dome, alebo dokonca aj pre stavbu vlastného domčeku na bývanie.

Prístup k pozemku je po asfaltovej ceste, disponuje vlastnou studňou a jeho poloha je len 2 km od Poľských hraníc.
Miesto je ideálnou destináciu pre letnú a zimnú turistiku, alebo hubárčenie. V zime si tu môžete vychutnať sánkovanie, bežkovanie, alebo dokonca aj lyžovanie v neďalekom stredisku Danová či v lyžiarskych strediskách v blízkom Poľsku.

Viac fotografií a info na www.romantickechalupy.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie