PREDANÉ - BOSEN | Rodinný dom pre viacúčelové využitie

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 10 izbový rodinný dom v pokojnej časti Podunajských Biskupíc na ulici Žiacka.

RODINNÝ DOM: Je v pôvodnom stave, podpivničený- dvojpodlažný dom bol skolaudovaný v roku 1999, materiál tehla (40cm), plastové okná, klimatizácia . Dom má vykurovanie plynovým kotlom a je napojený na alarm. Výhodou sú aj dva samostatné vchody, garáž. Veľkorysá úžitková plocha 300m2, kde samotné uplatnenie je určené pre firmy- skladové priestrory, kancelárske priestory, prípadne ubytovanie pre robotníkov. V prípade záujmu budúceho klienta, je možnosť naceniť a zrealizovať dokončenie stavby do konkrétnej predstavy kupujúcich. Miestnosti sú čerstvo vymaľované.

DISPOZÍCIA:
Prízemie: náchadza sa tu vstupná hala, technická miestnosť, WC, malá kuchynka, 7 miestností.
Poschodie: na druhom poschodí sa nachádzajú dve priestranné miestnosti na rôzne využitie, kúpelňa so sprchovým kútom a samostatnou toaletou. Výstup na vonkajší balkón. Podpivničnenie: tvoria 2 miestnosti

POZEMOK: Má rozlohu 537m2, je oplotený, vstup cez bránu- bráničku.

IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia

PARKOVANIE: 1x garáž a možnosť voľného parkovania pre viacej vozidiel vo dvore.

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania a kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, kompletná sieť obchodov (Kaufland, TESCO, Lidl, Billa), rýchle napojenie na diaľničný obchvat, MHD zástavky.

CENA: 445.000€

MAKLÉR: Tomáš Mrva
+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie