PREDANÉ - Predaj domu 252 m2, Halič

Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec: Halič

Zastavaná plocha 120m2
Úžitková plocha : 252,4 m2+ terasa 24,8 m2

RE/MAX Vám EXKLUZIVNE ponúka na predaj rodinný dom v lukratívnej časti obce Halič. Celková výmera pozemkov je 825 m2, zastavaná plocha domu je 120m2, úžitková plocha 252,4 m2.

Dom má 2 nadzemné podlažia a je celý podpivničený. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2018, kedy boli vymenené okná za plastové a zrekonštruované niektoré časti domu.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A UMIESTNENIE DOMU

Poloha domu umožňuje prístup autom na celý pozemok, zároveň je možné parkovať pod prístreškom na dvore alebo aj v garáži, ktorá je súčasťou domu.
Prízemie domu je tvorené vstupnou chodbou, ktorá je prepojená s garážou (14 m2). Na chodbe sa nachádza samostatné WC. Z chodby sa dostaneme do jedálne s kuchyňou, ktorá je vybavená modernou kuchynskou linkou a komorou. Z jedálne sú dva vstupy do veľkej obývacej izby o rozlohe 31,8m2. Celková plocha prízemia je 82,4 m2.

Schodiskom z jedálne sa dostanete do druhého podlažia, kde sa nachádzajú tri samostatné izby, z ktorých jedna má výstup na balkón, o veľkosti 10m2, smerujúci do ulice. Na tomto podlaží sa ešte nachádza veľká kúpeľňa s WC a kuchyňa. Plocha podlažia je 86 m2.

Suterén domu je čiastočne nad úrovňou terénu a teda je možné ho využiť ako samostatnú bytovú jednotku. Nachádza sa tam kuchyňa (7,2 m2 ) vybavená kuchynskou linkou a izba(7,3 m2) a komorou. Súčasťou suterénu sú ešte technické miestnosti ako kotolňa, dielňa, práčovňa. Zo suterénu je možný východ na zadný dvor. Plocha suterénu je 84 m2.
K domu patrí aj terasa s prestrešením.
V zadnej časti pozemku sa nachádzajú objekty pre chov hydiny.

TECHNICKÉ VYBAVENIE

Kúrenie v dome je riešené kombinovane kotlom na tuhé palivo alebo plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi a podlahovým kúrením.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete.
Energetický certifikát nebol doložený

LOKALITA:
Dobrá občianska vybavenosť obce ponúka obchod, školu, materskú školu a reštaurácia. Dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti zámockého hotela Galicia Nueva .
Obec Halič je vzdialená len 6km od okresného mesta Lučenec a 6 minút od novovybudovanej diaľnice R2.

CENA: 196.100 eur
CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva,
návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária RE/MAX je súčasťou siete realitných kancelárií RE/MAX po celom svete. Využite vo svoj prospech naše rokmi získané skúsenosti na poli trhu s realitami. Poskytneme Vám odborné poradenstvo v oblasti predaja nehnuteľností, legislatívnych náležitostí a povinností. Súčasťou starostlivosti o nášho zákazníka je tiež cenová analýza, zadarmo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie