PREDANÉ - REZERVOVANÝ!! 2-izbový byt s krbovými kachľami na ul. Dlhé Hony

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

Na predaj 2-izbový byt v Trenčíne
RADO Reality ponúka na predaj útulný 2-izbový byt s krbovými kachľami na ulici Dlhé Hony v Trenčíne.
Byt s podlahovou plochou 56m2 sa nachádza na prvom poschodí z troch bytového domu. Pred 13-timi rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou, má plastové okná, vymenené rozvody elektriny, stierky, podlahy, obklady, sanitu, znížený strop v kúpeľni.
Dispozične pozostáva z predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s toaletou, kuchyne, obývacej miestnosti, spálne a balkónu s výmerou 5m2. Byt má vlastné kúrenie zabezpečené plynovým kotlom Beretta. Prislúchajú k nemu dve pivnice s výmerou 5m2 a 3m2.
Najväčšou dominantou bytu sú krbové kachle. Okrem toho, že sú zdrojom tepla, čo oceníte hlavne v zimných mesiacoch, zároveň dotvárajú útulnú rodinnú atmosféru. Pri dnešnom zdražovaní energií Vám ušetria náklady na bývanie.
Zateplený bytový dom so zrekonštruovanou strechou sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v okolí je dostatok zelene, škola, škôlka, zastávka MHD, reštaurácia. Do centra mesta sa peši dostanete za 10 minút.
Odkaz na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/5BxebpRu46Z?section=downloads
RADO Reality Group
Tatiana Smolková
Tel.: 0908 505 678
E-mail: smolkova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie