PREDANÉ - 2i byt 65m2 + balkón, vhodný na investíciu, Soblahovská - Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj tento veľký 2-izbový byt s rozlohou 65m2 na ulici Soblahovská v Trenčíne. Byt sa nachádza na 6. poschodí z 8 v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Na bytovom dome je okrem zateplenia vymenená aj strecha, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a zvončekmi. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou približne 3m2 a pivnica s rozlohou 2m2.
Na byte boli vymenené plastové okná, podlahy, elektrické rozvody v jadre a kuchyni a rozvody vody aj odpadu. Kúrenie v byte je ústredné. Na radiátoroch sú namontované merače tepla. V obývačke a spálni sú krásne zachovalé drevené parkety.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa ide do dvoch samostatných izieb, kuchyne a WC. Z kuchyne je vstup do kúpeľne a druhý veľmi praktický vstup do obývacej izby, aby sa tak podstatne skrátil čas potrebný na presun od večere k televízoru. V spálni sa nachádza aj veľká vstavaná skriňa a balkón. Spálňa je orientovaná na juhovýchod a obývačka s kuchyňou na severozápad. Byt je tak príjemne svetlý, ľahko vetrateľný a aj v letných mesiacoch príjemný a obývateľný. Kedže dráha Slnka po oblohe je jasne definovaná, nemá šancu Vás ugrilovať ako v iných bytoch. V tomto byte Slnko len dotvára príjemnú večernú atmosféru.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Hneď vedľa domu sa nachádzajú potraviny COOP Jednota, zubná ambulancia, detské ihriská a zastávky MHD. O niečo ďalej je LIDL, Kaufland, viaceré škôlky, základné školy, stredné školy, reštaurácie a pohostinstvá, štátne inštitúcie a množstvo rôznych obchodov. Letisko Gen. M. R. Štefánika je vzdialené iba 122km. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Parkovanie v okolí je bezproblémové ako v každom väčšom meste. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou. Napokon parkovanie možno ani nie je tak dôležité, keďže vďaka polohe bytu väčšinu životných potrieb dokážete vybaviť pešibusom.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=MzSsLSX93Y7
Cena bytu je 114.900,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie