Predaj reštaurácie 163 m2, Nové Mesto nad Váhom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
190 000 €
Realitný maklér:
Marián Bielik
+421 905 319 946

LEPŠIA CENA !

Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - PIVÁREŇ POD KOSTOLOM s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom.

Budova Pivárne pod kostolom je prízemnou jednopodlažnou budovou s kompletným podpivničením, ktorá od kompletnej prestavby v roku 1994 bola využívaná ako pohostinstvo známe do dnešného dňa ako Piváreň pod kostolom.
Budova prešla ďalšou rekonštrukciou v roku 2003, ktorej predmetom bola povrchová úprava podláh, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV.

Budova pivárne dispozične pozostáva:
Prízemie (1NP):
► vstup, vstupná chodba, schodisko do suterénu, jedáleň (posedenie) s barom a príručným skladom, separé miestnosť, sklad, kancelária, sociálne zariadenia muži/ženy.

Suterén:
► schody, chodby a skladové priestory. Súčasťou priestoru suterénu je aj nakladacia plošina s výťahom pre naskladňovanie tovaru z priestorov ulice.

Konštrukčné riešenie budovy:
Prízemie (1NP s rozlohou 163m2):
Obvodové a vnútorné nosné a nenosné steny sú murované z plných pálených tehál. (Nové priečky sú murované z tehál CDM-voštinové). Stropná nosná konštrukcia je železobetónová. Vstupné dvere sú drevené s ochrannou otváracou mrežou. Okná sú drevené, dvojité, s ochrannými oceľovými mrežami. Vnútorné omietky stien sú vápenné, hladké. Na sociálnych zariadeniach s WC sú keramické obklady. Vonkajšie fasádne omietky sú brizolitové. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú z keramickej dlažby.
(výška stropu v 1NP je 3m)
Strecha budovy je plochá s pozinkovaného plechu.

Suterén:
Základy budovy sú betónové, pásové. Betónové sú aj obvodové a vnútorné nosné a nenosné priečky v suteréne. Priečky sú murované z plných pálených tehál. Vnútorné omietky sú hladké, vápenné. Schody do suterénu sú železobetónové, monolitické. Všetky podlahy v suteréne sú betónové, s povrchovou úpravou s cementového poteru.

PIVÁREŇ POD KOSTOLOM je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody.

V prípade pokračovania prevádzkovania pivárne sa priestor ponúka s vybavením a zariadením (podľa dohody).

K priestorom prislúchajú aj vonkajšie priestory (spolu 429m2) s terasou a posedením. Priestor je kompletne oplotený s vonkajšou bránou.

Vzhľadom na možnosť kúpi nehnuteľnosti Pivárne spolu so susediacou nehnuteľnosťou (hľadaj: "PREDAJ - VINÁREŇ POD KOSTOLOM", alebo sa kontaktuj u makléra tejto ponuky), stavby spolu vonkajším priestorom ponúkajú aj ďalšie príležitosti s potenciálom dobudovania do stavu s možnosťami ubytovania (Penzión), alebo vybudovania niekoľkých bytových jednotiek, prípadne veľký rodinný dom.

LINK NA PONUKU:
► PIVÁREŇ POD KOSTOLOM: https://rem.ax/PIVAREN
► VINÁREŇ POD KOSTOLOM: https://rem.ax/VINAREN

ⓘ Už 6 rokov sme Vašou najdôveryhodnejšou značkou v realitách.

* Obhliadku si môžete rezervovať u makléra ponuky • Marián Bielik.
* Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra tejto ponuky.

► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).
► Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti! https://rem.ax/byvajvyhodne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie