PREDAJ: 2-izbový byt v Ružinove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
259 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha: 57 m²
Realitný maklér:
0910 939 138
Žofia Murgašová
zofika-ZVNC-zoznam.sk

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r.o. predáva s povolením majiteľa 2-izbový byt v Ružinove. Plocha: úžitková 57m2.Stav objektu: novostavba. Cena 259 000 €

Dom bol postavený v roku 2008. Nachádza sa v uzavretom areáli s detským ihriskom a parkovaním. Byt sa nachádza na 4.poschodí z 5.
Všetko ja urobená nadštandartne, nie sú potrebné rekonštrukcie, hneď sa možno nasťahovať. V areále je aj možnosť grilovania.
Plocha: 57 m2
Balkón a loggia: 14 m2
Orientácia: J a S
Pivničná kobka
Parkovanie: Pred domom a v areále
Dispozícia: Chodba, veľká obývačka s kuchyňou a terasou, samostatná izba s balkónom, kúpeľňa s WC,

Lokalita: Ružinov je veľmi obľúbená časť Bratislavy, je tu kompletná občianska vybavenosť, 2 jazerá, možnosť športovania, rýchlo sa dostanete do mesta i na diaľnicu. Je tu množstvo zelene a 2 krásne parky. Pre psíčkárov je tu oplotený výbeh pre psov.

CENA: 259 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho kolku.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie