PREDANÉ - Predaj domu 200 m2, Vysoká pri Morave

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj nový, v r. 2019 skolaudovaný, 7- izbový rodinný dom s priestranným pozemkom 650m2 a príjemnou terasovou plochou, v pokojnej - súkromnej časti obce Vysoká pri Morave, na Hraničiarskej ulici.

Nehnuteľnosť nebola stavaná investične za účelom predaja, ale na vlastné bývanie, preto máte istotu, že v dome na vás nebudú čakať žiadni "kostlivci v skrini". :)
Pokiaľ túžite bývať v pokojnej obci, mimo hlavnej cesty a ruchu centra mesta - toto miesto by mohlo byť to pravé orechové práve pre Vás.
Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo všetko Vám tento domček ponúka.

V celom priestore na podlahovej ploche takmer 140 m2 nájdete komplet všetko, čo ku kvalitnému bývaniu potrebujete.
Dispozičné riešenie tejto nehnuteľnosti je nanajvýš vyhovujúce aj pre náročnejších klientov.
Už pri vstupe do interiéru sa presvedčíte, že všetko v dome má svoje správne miesto. Vo vstupnej chodbičke je umiestnená technická miestnosť, praktická toaleta, aj príručný sklad na uloženie zbytočností, ktoré nepotrebujete mať dennodenne na očiach. :)
Predsieň pocitovo rozdeľuje nehnuteľnosť na jej dennú časť a odpočinkovú časť.
Kuchyňa je vybavená kvalitnou radou spotrebičov BOSCH, a má veľmi praktickú miestnosť - špajzu, čím docielite napríklad aj to, že Vaša kuchyňa môže byť stále uprataná a vyzerať ako nová.
Obývacia izba je priestranná s vstupom na terasu. V tejto miestnosti nenájdete žiadne zbytočné úložné priestory, nakoľko ich priestor je vymedzený v iných častiach domu. Krb, ktorý umocňuje pocit tepla domova je situovaný tak, aby ste pohľadom naň mohli tráviť príjemné zimné večery, takže okrem praktickosti doplňuje vkusne aj estetickú stránku interiéru.
Spálňa, hosťovská izba a v súčasnosti pracovňa sú samostatné miestnosti nachádzajúce sa v pomyselnej druhej časti domu.
Priestranná kúpeľňa a druhá toaleta domu, je vybavená tak vaňou, ako aj sprchovým kútom, každý si tu tak nájde to, čo mu viac vyhovuje..

Z miestnosti, ktorá v súčasnosti slúži ako pracovňa vystupujete na vrchné poschodie - zobytnené podkrovie - momentálne je v prevedení holopriestoru, s predpripravenou kúpeľňou. Ostatné zariadenie a dokončenie bude závisieť už na vkuse nových majiteľov.

Detailnejšie ako na fotografiách a pre lepšie zorientovanie sa v priestore, sme Vám pripravili nasledujúcu videoobhliadku - kde sa môžete pokojne prejsť priestorom z pohodlia vlastného domova:
https://my.matterport.com/show/?m=oJgUksj1GsW

Celý dom je ladený v teplých, príjemných tónoch, vybavený kvalitnými materiálmi, použitými v celom priestore. Vinylová podlaha v obývacej časti, podlahové kúrenie v celej nehnuteľnosti - ktoré zabezpečuje tepelné čerpadlo BUDERUS, kvalitné dvere nemeckej značky PRÜM, a podstatne viac detailov, ktoré Vás určite príjemne prekvapia pri osobnej obhliadke..

Exteriér nehnuteľnosti ponúka priestor pre realizáciu podľa vlastnej fantázie, či si nasadíte do záhonov zeleninku, alebo zahradu využijete na celoročne zakvitnuté miesto.
V tejto lokalite v súčasnosti nie je kanalizácia, túto komoditu zastrešuje plnohodnotne žumpa. :)
Internet je v dome zavedený prostredníctvom providera RadioLAN.

Lokalita, v ktorej je dom situovaný, je dostupnosťou do hlavného mesta stále zaujímavá a časovo porovnateľná s okolitými mestami či obcami, cca 20-30minút cesty.
V obci Vysoká pri Morave sa nachádza materská a základná škola, je tu pokryté zdravotníctvo, niekoľko potravinových reťazcov a v neposlednom rade Sportcentrum, či Parkur klub, kde si môžete dokonca ustajniť vlastného koníka. :)

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je Vám plne k dispozícii.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovat, budem sa tešiť na spoločnú obhliadku tejto krásnej nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie