Predaj bytu (3 izbový) 74 m2, Bratislava - Rusovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
169 900 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 74 m²
Realitný maklér:
Daniela Broska Simanová
+421918590022

RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt v menšej tehlovej bytovke v tichej časti Rusoviec na Kovácsovej ulici. Byt s výmerou 62,22 m2 je orientovaný na východnú, aj západnú stranu, nachádza sa na 3. poschodí bez výťahu. Oproti pôvodnému stavu má bytová jednotka v minulosti za sebou čiastočnú rekonštrukciu. Na strane obývačky a kuchyne je zasklená loggia s veľkosťou 3, 15 m2 so vstupom z kuchyne, aj z obývačky. K bytu patrí priestranná pivnica v suteréne s rozlohou 8,9 m2 .

Priestranná kuchyňa je čiastočne prepojená s obývačkou a jej výhodou je praktická komora (3,24 m2). Dve spálne sú nepriechodné. Zo vstupnej haly sa vchádza do kúpeľne s vaňou, samostatného WC a malej technickej miestnosti s plynovým kotlom.

Vybavenie bytu:
-Plastové okná, vnútorné žalúzie
-Kuchynská linka, kuchynské spotrebiče podľa dohody
-Nábytok podľa dohody
-Plávajúca laminátová podlaha
-Dlažba a obklady, sanita
-Plynový kotol

Kompletné mesačné náklady na prevádzku bytu sú aktuálne do výšky cca 170 eur. Na poschodí sú dva byty, celkovo je ich v objekte 6. Pri bytovke je možné bezproblémové vonkajšie parkovanie.
Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť - v tesnej blízkosti bytu sa nachádzajú školské zariadenia, zastávka MHD, obchody, reštauračné zariadenia, športoviská, miestny úrad. Na dosah sú zelené plochy, rekreačná zóna, zdravotné zariadenia, či pošta. Historické a kultúrne jadro Rusoviec – kaštieľ, zámocký park, či areál SĽUK sú vzdialené v rámci príjemnej prechádzky, rovnako ako aj populárne tamojšie reštaurácie.
Veľmi rýchle napojenie na obchvat D4/R7, vlaková stanica Bratislava - Petržalka vzdialená cca 10 min.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie