PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 79 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 79 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 3i byt s balkónom, francúzskym oknom a šatníkom na Bajkalskej ulici v Bratislave – Ružinov (mestská časť - Nivy).
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou cca 5 min autom od centra mesta, v blízkosti je OC Retro, OC Apollo, OC Nivy, zastávky MHD s priamym spojením s centrom mesta, škôlka, základná škola, park, tržnica Miletičova, Tesco Expres, Terno, Lidl, Billa, pobočky bánk, autobusová stanica Nivy, Štrkovecké jazero, Nemocnica s poliklinikou Ružinov, letné kúpalisko Delfín. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko a zeleň.
Tehlový obytný dom kolaudovaný v roku 2007 ponúka príjemnú atmosféru, s parkovaním na dvore, alebo v podzemnej garáži, s detským ihriskom vo dvore a reštauráciou, kaderníctvom.
Samotný byt sa nachádza na 1 poschodí z 12. Na poschodí je samostatná uzamknutá chodba s troma bytmi. Úžitková plocha je 78,54 m² + balkón 5,76 m².
Kuchyňa je zariadená vstavanými spotrebičmi, so samostatne stojacou chladničkou, v obývačke je francúzske okno, vybudovaný šatník, ktorý je v prípade záujmu možné aj odstrániť, zo spálne je vstup na balkón. Podlahy sú keramika a plávajúca podlaha, kúrenie je zabezpečené radiátormi, budova má vlastný kotol, plastové okna, všetky izby sú vybavené klimatizáciou.
Dispozícia: zádverie, obývacia izba s kuchyňou 36,63 m², kúpeľňa s toaletou 5,81 m², izba 13,80 m², izba 17,24 m², šatník 3,9 m², balkón 5,76 m².

Náklady: správca 180 eur/3osoby (voda, kúrenie), elektrina 65 eur
Parkovanie je možné riešiť aj prenájmom parkovacieho miesta v garáži.

Cena nehnuteľnosti vrátane realitného a právneho servisu je 235.000- eur.
V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra ponuky a dohodnite si termín obhliadky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie