PREDANÉ - Predaj domu 175 m2, Hrnčiarovce nad Parnou

5-izbový kompletne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Hrnčiarovce nad Parnou

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom dýchajúci vidieckou atmosférou, v kľudnej časti obce Hrnčiarovce nad Parnou len pár kilometrov od krajské mesta Trnava.

Rodinný dom s veľkorysou výmerou 175 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 672 m2.
V roku 2002 prebehla na dome kompletná rekonštrukcia, pri ktorej boli menené okná, dvere, omietky, podlahy, kuchynská linka, rozvody kúrenia, strecha a taktiež aj zateplenie fasády.
Dvojpodlažný dom dispozične pozostáva:
Prízemie: vstupná hala so vstupom do priestrannej a presvetlenej obývacej izby s krbom a so vstupom do kuchynskej a jedálenskej časti. Cez jedálenskú časť sa dá prejsť do spojovacej chodby so schodiskom na poschodie ako aj do pivničných priestorov.
Na prízemí sa nachádza veľkorysá spálňa so vstavanou skriňou s veľkým úložným priestorom, ďalej detská izba taktiež so vstavanou skriňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC a špajza.
Poschodie: dve samostatné izby, veľký šatník, kúpeľňa s WC.
Dom je čiastočne podpivničený, vstup aj z vnútra domu, aj z vonka zadnej časti domu a pozostáva z viacerých miestností, v jednej z nich je technická miestnosť s novým kotlom .
Dom je napojený na elektrinu 220/380V, plyn, voda z mestského vodovodu, kanalizácia mestská a na záhrade je vlastná studňa.

Na pozemku sa nachádza priestranná garáž o výmere 26 m2, na ktorú nadväzuje veľká zastrešená terasa pri zapustenom bazéne o veľkosti 6x3m. Zvyšná časť pozemku je zatrávnená záhrada s automatickými závlahami v strede s vkusne osadeným oddychovým miestom, doplnená okrasnými krovinami a stromčekmi.

Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke:
https://my.matterport.com/show/?m=2WcNQNX22if

v obci Hrnčiarovce nad Parnou je kompletná občianska vybavenosť( škola, škôlka, pošta, niekoľko reštaurácií a iné)
Vynikajúca dostupnosť do centra Trnavy, na obchvat Trnavy ako aj priama dostupnosť na diaľnicu D1 a rýchlostnú komunikáciu R1


V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie