PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 75 m2, Nová Dedinka

Typ: trojizbový byt
Okres: Senec
Obec: Nová Dedinka
Plocha: 75 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ 3 izb. skolaudovaný byt na 1. poschodí s terasou v obľúbenom projekte Lastovičky v Novej Dedinke, okr. Senec v príjemnej a tichej lokalite s detským ihriskom, jazerom, lesoparkom a náučným chodníkom.

Byt má rozlohu 75,4 m2 + terasa 16 m2.

Dispozícia bytu:
Vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou a kuchyňou(27 m2), detská izba(15 m2), spálňa(14 m2) a kúpeľňa.

Vybavenie bytu: plastové 6-komorové okná SLOVAKTUAL s izolačným trojsklom, príprava na vonkajšie žalúzie s ovládaním pri vypínačoch, vstupné hliníkové dvere, spoločné vykurovanie tepelným čerpadlom VIESSMANN Vitocal, bojler na ohrev vody, podlahové vykurovanie UPONOR s možnosťou chladenia, príprava na klimatizáciu, prípojka optického internetu a televízie.

Použité kvalitné stavebné materiály a moderné technológie zaraďujú tento byt do energetickej triedy A0+ podľa najnovších noriem. Pred bytovým domom sú k bytu pridelené 2 parkovacie státia pre bezpečné a pohodlné parkovanie, každé v cene 6 tis. EUR.

Súčasťou lokality Lastovičky je aj multifunkčné ihrisko, potraviny KRAJ, 101 drogéria a v procese príprav je budova občianskej vybavenosti, kde bude reštaurácia, kaviareň a obchodné prevádzky.

Príjemné bývanie pre rodinu s deťmi, v obci je MŠ, ZŠ, súkromná umelecká škola, lekáreň, všeobecný lekár, optika, reštaurácie, obchody, pošta. Veľa možností na prechádzky v prírode, v lete splavovanie malého Dunaja, či bicyklovanie na cyklotrase.

Obec Nová Dedinka je vzdialená od Senca iba 9 km, od V. Bielu 4 km, od Bernolákova 5 km a od Bratislavy 20 km. Výborná dostupnosť autobusom, vlakom zo spomínaných obcí a tiež viacero možností napojenia na diaľnicu D1 a D4.

Dohodnite si obhliadku a táto lokalita a bývanie vás očarí.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie