PREDANÉ - Predaj domu 378 m2, Senica

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Senica

RE/MAX ponúka na predaj reprezentatívny komerčný objekt na podnikateľské účely, ktorý sa nachádza vo výborne strategickej polohe – Ul. Sadová, centrum mesta. Nehnuteľnosť, ktorá je určená na predaj, má 926 m2, skladá sa z poschodovej (z časti podpivničenej) budovy.

Špecifikácia nehnuteľnosti:

- Prízemie tvoria miestnosti s tromi samostatnými vchodmi, každá časť má svoje sociálne zázemie (v zadnej časti sa nachádza kúpeľňa), kuchynku, sklad, zasadačka, archív, sekretariát a niekoľko miestností s využitím na kancelárie.

- Poschodie vo výmere 150 m2 so sociálnym zázemím je ideálne pre reprezentatívne účely. Súčasťou je aj krásna lodžia s absolútnym súkromím.

Okolie:

- Kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, zimný štadión, futbalový štadión, centrum voľného času, banky, autobusová stanica, plaváreň, hotel, služby.

Výhody:

- bezproblémové parkovanie, centrum, možnosť spojenia bývania i podnikania, ideálne ako zdravotnícke zariadenie, veterinárna ambulancia, sídlo firmy, právne či notárske služby, vhodné ako svadobná agentúra, wellness štúdio a veľa iného
Zviditeľnite svoje podnikanie na reprezentatívnom mieste!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie