PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 220 m2, Banská Bystrica

Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 460 m²

REZERVOVANĚ!!!
RE/MAX ponúka na predaj administratívnu budovu nachádzajúcu sa v Banskej Bystrici mestskej časti Majer.

Stavba je obdĺžnikového tvaru / 20, 00 X 11, 00 m/, má dve nadzemné podlažia a podkrovné podlažie, nie je podpivničená.

Prvé podlažie (1 NP) budovy je riešené na obchodné, dielenské, skladové, účely so sociálnymi zariadeniami a plynovou kotolňou slúžiacu len pre túto budovu, v druhom (2NP) podlaží sa nachádzajú kancelárske priestory a sociálne zariadenia ( WC ženy, WC muži) kuchynka a v podkroví sú tiež priestory pre kancelárie a archív.

Tento murovaný objekt so sedlovou strechou( obvodové murivo z betónových tvárnic hr. 250 mm, tepelnej izolácie a prímurovky 100 mm, krytina škridlová betónová ) bol postavený v roku 1994, v roku 2006 bol novým vlastníkom čiastočne zrekonštruovaný a plynofikovaný.

Rekonštrukcia pozostávala so zmeny dispozície prízemia, výmeny okien ( plastové) a vybudovaní plynovej kotolni na prízemí ( 1NP).

Okolitá zástavba obytno- obchodná, objekt je možné využívať na prevádzky služieb a obchodu, administratívne obchodnú prevádzku alebo sklady, archív prípadne drobnú výrobu /
Pozemok zastavaný stavbou má výmeru 222 m2 priľahlý pozemok je o výmere 325 m2 ( plocha pre vstup a parkovanie spevnená betónovou dlažbou).

IS: kopaná studňa, prípojka vody, vodomerná šachta, elektrika, prípojka plynu, prípojka kanalizácie, kanalizačná šachta, obecná cesta, osvetlenie, parkovacie státia.
V mestskej časti Majer sa nachádzajú administratívne, obchodné, skladové a výrobné objekty.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie