Predaj domu 114 m2, Šávoľ

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec: Šávoľ
Realitný maklér:
Róbert Krutek
+421 915 297 561

Rodinný dom s peknou záhradou

Zastavaná plocha: 67m2 Počet podlaží : 2
Úžitková plocha : 114m2 Plocha parciel : 676 m2
Druh objektu : rodinný dom - tehla Stav : Udržiavaný

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom s kuchyňou a jedálňou , ktorý pozostáva z dvoch bytových jednotiek, v tichej časti obce Šávoľ s dobrou dispozíciou a peknou záhradou.


Dispozícia :
V prvom podlaží sa nachádzajú dve izby so vstupnou chodbou. Pri vstupe prechádzame z chodby do izby (cca 12 m2) so sporákom a prechodom do väčšej miestnosti( cca 16m2) s kachľami. Zvonku je prístup do pivnice, ktorá je od obytnej časti oddelená. Podlahy sú pokryté linoleom a aj napriek tomu , že miestnosti sú pod úrovňou terénu, je tu sucho a dostatok svetla .
Na druhom podlaží sa nachádzajú dve izby s kuchyňou spojenou s jedálňou a príslušenstvom . Vedie sem vonkajšie schodisko , odkiaľ prichádzame do vstupnej chodby, ktorá je spojená dverami s kúpeľňou, špajzou , obývacou izbou a kuchyňou . Kuchyňa je priestranná (až 19 m2) a je vybavená kuchynskou linkou , stolom a kachľovým sporákom na pevné palivo. Z kuchyne sa prechádza dverami do presvetlenej izby o rozlohe 15 m2 , kde je v súčasnej dobe spálňa , no závisí na budúcom majiteľovi, ako si izbu zariadi. Zo vstupnej chodby sa prechádza do ďalšej peknej svetlej izby o rozlohe cca 13 m2. Špajza, prístupná zo vstupnej chodby slúži na odkladanie potravín a zároveň ako malý sklad. Je z nej výstup dreveným schodiskom na povalu s komínom a oknom do záhrady. Vedľa špajzy sa nachádza kúpeľňa s vaňou, elektrickým bojlerom a umývadlom.
Voda je napojená zo studne , v prípade potreby je však možné napojiť sa na obecný vodovod a na plyn , ktorý je pred bránou. WC je drevené , na dvore .
Za domom sa nachádza veľká oplotená záhrada, ktorá je vyvýšená a je z nej veľmi pekný výhľad na obec.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Dom je postavený z tehly v 70-tych rokoch, je suchý, v pôvodnom stave bez nutnosti rekonštrukcie.
Dom je zastrešený sedlovou strechou so škridlou , ktorú bude časom potrebné vymeniť.
Okná sú drevené.
Vykurovanie rodinného domu je riešené lokálnym kúrením s možnosťou napojiť sa na zemný plyn.
Dom je napojený na vlastnú studňu, s možnosťou pripojenia na obecný vodovod . Pozemok je oplotený a uzavretý.

Obec Šávoľ, s takmer 600 obyvateľmi, sa nachádza v okrese Lučenec v n. v. 194 m približne 5 km od mesta Fiľakovo a 16 km od okresného mesta Lučenec a zároveň len niekoľko km od maďarských hraníc a obľúbeného výletného miesta Šomoška . V obci sa nachádza škola, škôlka , pošta , obchod, kostol, autobusová zastávka.

Majiteľ súhlasí aj s výmenou za garsónku v blízkom okolí a následný doplatok podľa dohody.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie