PREDANÉ - Predaj bytu (garsónka) 27 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: garsónka
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 27 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj garsónku pri Račianskom Mýte, v kompletne zrekonštruovanom, tehlovom bytovom dome.
Nehnuteľnosť sa nachádza na Kominárskej ulici, v tesnej blízkosti Račianskeho a Trnavského Mýta. Napriek svojej polohe ponúka aj pokoj, pretože je orientovaná do vnútrobloku.

Lokalita je jednou z najvyhľadávanejších práve kvôli svojej perfektnej dostupnosti do akýchkoľvek častí Bratislavy. Pešia dostupnosť do centra mesta, množstvo obchodov, kaviarní a reštaurácií, obchodné centrum Centrál, MHD. To všetko do pár minút pešo. Parkovanie pre rezidentov priamo pred domom.

Tehlový bytový dom (skolaudovaný v roku 1963) si tento rok prešiel komplexnou rozsiahlou rekonštrukciou. Je zateplený, menené elektrické rozvody, rozvody vody, zmena fasády, zateplenie a oprava strechy, spoločných priestorov.

Samotná garsónka sa nachádza na 3. poschodí 7 poschodového bytového domu (v dome sú 2 výťahy). Je orientovaná do vnútrobloku.
Pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynským kútom, kúpeľňou s WC a samostatnou izbou s východom na loggiu.
Celková výmera garsónky je 23,68m2 plus pivnica 1,26m2 plus loggia 2m2. Spolu cca 27m2.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Menené elektrické rozvody, výmena podláh, interiérových aj vchodových dverí, výmena okien. Okná sú plastové, podlahy laminátové plus keramická dlažba, bezpečnostné vchodové dvere. Byt disponuje klimatizačnou jednotkou. Jedinou nezrekonštruovanou časťou bytu je kúpeľňa, ale stále vo funkčnom stave.

V prípade kúpy bytu ako investičnej príležitosti je možné predĺžiť (uzatvoriť) nájomnú zmluvu s aktuálnym nájomcom. Je v byte spokojný a rád ho ostane využívať aj naďalej.

Zhrnutie hlavných benefitov:
Výborná a vyhľadávaná lokalita.
Tehlový bytový dom kompletne zrekonštruovaný.
Možnosť podpísať nájomnú zmluvu s existujúcim nájomcom.

Pre viac informácií a osobnú prehliadku bytu prosím kontaktujte realitného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie