PREDANÉ - Predaj bytu (5 izbový a väčší) 137 m2, Záhorská Ves

Typ: päťizbový byt
Okres: Malacky
Obec: Záhorská Ves
Plocha: 137 m²

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 5-izbový byt v obci Záhorská Ves, neďaleko Malaciek. Byt sa nachádza na 3.poschodí/1/3/ s úžitkovou plochou 137 m2.

Byt je vhodný aj pre podnikateľov, ktorí potrebujú ubytovanie pre svojich zamestnancov.

STAV:

Byt sa nachádza v NADSTAVBE bytového domu, kolaudácia r. 2018.

DISPOZÍCIA:

Príslušenstvo bytu tvorí kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, elektrická rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou.
Priestranná predsieň je spojená s chodbou, z ktorej sa vchádza do obývačky prepojenej s kuchyňou.
Obývačka je vybavená vkusným moderným nábytkom, v ktorej je umiestnený aj TV.
V byte je samostatná kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom a automatickou pračkou. V kúpeľni a vo WC sú keramické obklady a dlažba.
Z chodby je vstup do jednotlivých izieb, ktoré sú vybavené dvomi posteľami.
Plastové okná, plávajúca podlaha, nová kotolňa, elektrické rozvody.
K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka o výmere 20 m2.

Dom je umiestnený v tichej lokalite, v ktorej sa dá ľahko parkovať. V blízkosti autobusová zástavka, škola, škôlka, pošta, lekáreň, reštaurácia, park, detské ihrisko a kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa predáva so zariadením, kúpou ihneď voľný.

TURISTIKA:

Záhorská Ves je najzápadnejšia obec na Slovensku, ktorá susedí s Rakúskom a obcami Vysoká pri Morave a Suchohrad pri rieke Morava na okraji Borskej Nížiny.
Prechodom Angern sa dostanete cez kompu po rieke Morava za prácou do Rakúska. Záhorská Ves je vzdialená 14 km od Malaciek a 35 km od Bratislavy. Je dostupná aj romantickou cyklotrasou z bratislavského Devína. Pre športovo menej zdatných sa naskytá možnosť prepravy vlakom alebo priamym autobusovým spojom.
Krásna prírodná scenéria v povodí rieky Moravy, zaujímavosti hraničnej línie, monumentálny starý cukrovar i pôvodné sakrálne pamiatky.
Je tu množstvo pamätihodností. Okrem nich môžete navštíviť Uhranské múzeum zriadené v budove colnice na hraničnom prechode, bunkre pozdĺž hranice s Rakúskom, či sa len tak poprechádzate Národnou prírodnou rezerváciou Nový Les. V Malých Levároch je možný v lete zber levandule len tak pre potešenie.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 25 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

– kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní, predaji aj prenájme

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie