PREDANÉ - Na prenájom priestranný 2,5-izbový byt na Kresánkovej ulici v Karlovej Vsi

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na prenájom pekný a priestranný 2,5izbový byt v staršej novostavbe na Kresánkovej ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 72,85 m2 + 8,8 m2 lodžia a nachádza sa na 2.poschodí v  5.podlažnom tehlovom dome s výťahom. Orientácia je na juhozápad s pekným výhľadom na Rakúsko. K dispozícií je aj murovaná pivnica o veľkosti 2 m2 v suteréne bytového domu.
Byt sa prenajíma čiastočne zariadený - kuchynská linka s rúrou a plynovou varnou doskou, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu. V kúpeľni je vaňa a práčka, v obývačke obývačkový nábytok a sedačka, k dispozícií aj TV prijímač, ktorý nie je na fotografii. V detskej izbe je rolldor skriňa po celej šírke izby, v spálni je manželská posteľ. Na chodbe je rolldor skriňa a skrinka na topánky.
Bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - Terno, Tesco, Billa, reštaurácie, pošta, lekáreň, MHD, park - všetko v pešej dostupnosti do 5 min. Byt je vhodný pre rodinku s jedným dieťaťom, resp. pre 2 dospelé osoby bez domácich zvierat.
V cene nájmu je aj parkovacie miesto pre jedno auto v podzemnej garáži.
Mesačné nájomné je 600€ + 200€ energie vrátane KTV, internetu a parkovacieho státia. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia vo výške mesačného nájmu.  Voľný ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie