PREDANÉ - Na prenájom 2,5-izbový byt na Narcisovej ulici v Ružinove

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom veľmi príjemný a útulný 2,5 izbový byt v obľúbenej lokalite Ružinova na Narcisovej ulici. Byt je orientovaný do vnútrobloku s výhľadom na zeleň.
Byt je zrekonštruovaný, zariadený novým nábytkom (zariadenie bytu sa ešte finalizuje), s balkónom, loggiou a pivnicou.Bytový dom prešiel čiastočnonou rekonštrukciou – nová brána a výťah.
Dispozícia a vybavenie bytu:- byt má 65m2 plus pivnica- pozostáva zo samostatnej obývačky (20m2), kuchyne (7m2) , samostatnej spálne (14m2) a malej izby (7m2), samostatnej kúpelne a wc, predsiene- ku kuchyni prislúcha balkón, k spálni loggia- malú izbu je ešte možné dozariadiť podľa želania nájomcu- byt sa prenajíma kompletne zariadený- byt sa nachádza na 3.poschodí - juhozápadná orientácia
Lokalita:Narcisová ulica sa nachádza v blízkosti hlavnej ružinovskej ulice so skvelou dostupnosťou do mesta. Občianska vybavenosť v tejto lokalite je výnimočne praktická – v blízkosti sa nachádzaju potraviny Terno, nemocnica Ružinov, zastávky MHD (autobusy aj električky), ružinovské parky a športoviská. Centrum mesta je vzdialené 10 min autom/MHD.
Nájom: 600 EUR + 200 EUR energie. Internet a TV si rieši nájomca sámByt je k dispozícii ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie