PREDANÉ - Stavebný pozemok pre rodinný dom, 665m2, Soblahov

RADO Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok s rozlohou 665m2 v obci Soblahov. Pozemok sa nachádza uprostred obce v už existujúcej zástavbe rodinných domov. Pred pozemkom sa nachádza obecný vodovod, elektrická energia a plyn. V úzenom pláne obce je celý pozemok určený na výstavbu rodinných domov.
V prípade Vašej požiadavky, môže naša spoločnosť zabezpečiť aj celú výstavbu rodinného domu. V prípade potreby máme pripravený vzorový projekt domu. Rodinný dom má 3 samostatné spálne a kúpeľňu s WC na poschodí a veľkú obývačku s kuchyňou, samostatné WC, technickú miestnosť a zádverie na prízemí.
V obci Soblahov sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Je tu škôlka, základná škola, potraviny, viaceré pohostinstvá, pošta, kostol, futbalové ihrisko, svetoznáma rozhľadňa Dúbravka a mnoho iného. V okolí Soblahova je veľké množstvo prekrásnej prírody. Tú je možné využiť na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, alebo len tak na prechádzky s rodinou.
Cena pozemku je 89.900,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie