PREDANÉ - Krásny slnečný 3i byt, 80 m², zariadený + parkovacie miesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt v Trenčíne na ulici Zlatovská. Nachádza sa na 3. poschodí v novšej bytovke s výťahom a bezbariérovým vstupom. Byt má 80 m² a prislúcha k nemu murovaná pivnica o rozlohe 2,8 m², ktorá je hneď vedľa bytu. K bytu tiež prislúcha balkón v obývačke s rozlohou 8m², kde sa bez problémov zmestí aj sedenie. Veľkým bonusom je aj parkovacie miesto v cene bytu.
Byt je výborne dispozične riešený. Z chodby, je vstup do samostatného WC a do priestrannej kúpeľne, kde sa nachádza vaňa, sprchový kút a nábytok vyrobený na mieru. Na pravej strane je spálňa, ktorá je orientovaná na východ. Na ľavej strane je veľká detská izba, ktorá vás očarí svojim veľkým priestorom a svetlosťou. Na konci bytu sa nachádza obývačka prepojená s kuchyňou, kde sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, barovým pultom a nábytok v jednom štýle, čo dodáva tomuto priestoru štýl. Obývačka a detská izba sú orientované na západ. Na týchto izbách sú namontované elektrické žalúzie, čím je v lete zaručená príjemná klíma, čo nový majiteľ určite ocení.
Byt disponuje množstvom úložného priestoru. Veľké vstavané skrine sú umiestnené v chodbe, v spálni a v detskej izbe.
Byt odporúčam vidieť, nakoľko vás svojim priestorom a zariadením určite osloví.
Byt sa nachádza vo vynikajúcej a vyhľadávanej lokalite, kde je kompletná občianska vybavenosť a výborné napojenie na D1. Pár metrov od bytového domu sa nachádzajú obchody, škola, zdravotné stredisko, reštaurácie, zastávky MHD.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie