PREDANÉ - REZERVOVANÝ! Rodinný dom s krásnym pozemkom a súkromím, Košeca

Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Košeca

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v obci Košeca. Je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 1327 m², rozloha domu je 158 m². Nachádza sa v slepej ulici, ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré ocenia pokojnú atmosféru okolia, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do obce, či už za prácou, školou alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.
Dom postavený v roku 1939 prešiel kompletnou prestavbou v rokoch 2009-2016. Pôvodný dom bol zbúraný, s výnimkou základov a obvodových zvislých nosných múrov, takže stavba predstavuje novostavbu rodinného domu na pôvodných základoch, ktoré boli spevnené železobetónovou doskou. Strecha je tvorená valbovou konštrukciou krovu, krytina je z pozinkovaného plechu. Dom je napojený na všetky príslušné inžinierske siete - elektrinu, vodovod. Kanalizácia je vedená do žumpy.
Dispozícia domu je veľmi dobre riešená. Nachádzajú sa v ňom 4 obytné miestnosti. V jednej časti domu je kuchyňa s na mieru vyrobenou kuchynskou linkou, jedálenským priestorom a praktickou komorou. Táto časť je prepojená s veľkou obývacou časťou s kinom, pracovným stolom a krbom. Priestranná chodba vedie do 3 nepriechodných izieb a kúpeľne s vaňou, toaletou a sprchovým kútom. Na chodbe aj v izbách je veľa úložného priestoru, dom je svetlý a moderne zariadený. Z obývacej časti sa ide na 52 m2 veľkú terasu, kde sa nachádza vchod do praktickej pracovne vhodnej na "home office". Napriek tomu, že je v dome, je mimo jeho priame dianie.
Pozemok je veľmi dobre situovaný a poskytuje súkromie. Nachádza sa na ňom zastrešené posedenie s grilom, záhradný domček, priestor na bazén a sauna. Na streche domu sú fotovoltaické panely.
Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie sa, je plne funkčný.
Košeca je obec, ktorá má všetku občiansku vybavenosť, nachádza sa blízko mesta Ilava a výjazdu na diaľnicu. Vo vzdialenosti cca 1,5 km je základná škola, materská škola, potraviny, reštaurácie, cukráreň, mestský úrad, športové centrum a autobusová zástavka.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=sWMx9mDJ6zi
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie