PREDANÉ - IBA U NÁS 4 izbové bungalovy na predaj v Trenčíne pri hrádzi

Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 novostavby 4i bungalovov v novej štvrti v Trenčíne pri hrádzi, na ulici Ľ. Stárka.
Domy sú vyhotovené do štádia holodom, pozemok o rozlohe 520 m² je upravený násypom hliny, obrubníky pre zámkovú dlažbu, oplotenie. Osadené sú plastové okná s 3-sklom, profil Fenestra, vchodové dvere a portál na terasu sú hliníkové. Podlahové kúrenie – plynový kotol Immergas, rekuperácia, predpríprava na klimatizáciu v obývačke, príprava na vonkajšie žalúzie, garážová brána Pemat a fasáda Baumit. Každý dom má prekrytú terasu s rozlohou 23 m², ktorá je vysypaná makadamom, aby bolo možné osadiť zámkovú dlažbu, aj dlažbu na terče. Pred garážou je predpríprava na státie pre autá.
Dom má výborne riešenú dispozíciu a jeho podlahová plocha je 143 m² vrátane garáže. Garáž má 18 m² a je z nej vstup do domu. Je rozdelený na nočnú a dennú časť. Súčasťou domu je obývačka s výstupom na terasu spojená s kuchyňou, špajza, šatník, technická miestnosť s výstupom na dvor a samostatné WC. Má 2 detské izby, ku ktorým prislúcha kúpeľňa. Spálňa má tiež samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom a WC.
Kľudné a tiché bývanie v novej štvrti Trenčína v blízkosti hrádze, cyklotrasy, s výbornou dostupnosťou do mesta, či na diaľnicu D1. V blízkosti pošta, obchody, školy, škôlky, neďaleko Lidl, a viacero firiem.
Rodinné domy spĺňajú energetický certifikát kategórie A.
Dokončené 11/2022
Kolaudácia 01/2023
Bungalov č. 1 - voľný
Bungalov č. 2 - predaný
Bungalov č. 3 - voľný
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.: 0903400425
E-mail: kotlebova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie