PREDANÉ - Prenájom domu 100 m2, Nitrianske Hrnčiarovce

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na dlhodobý prenájom zariadený rodinný dom v obci Nitrianske Hrnčiarovce, nachádzajúci sa na Petőfiho ulici.

Obec je prímestskou časťou Nitry a do centra mesta je to 5-8 min. autom alebo MHD. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, pošta, potraviny, reštaurácia, kaviareň, školské a zdravotnícke zariadenia, služby.

Dom dispozične pozostáva zo vstupnej verandy, chodby, troch samostatných izieb, kuchyne, 2 kúpeľní so sprchovacím kútom, 2 x samostatné WC, v kúpeľni je k dispozícii pračka. Dom je zrekonštruovaný, vhodný pre firemných zamestnancov 5-8 osôb alebo rodinu bez malých detí. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená novým nábytkom a vybavením, vhodná pre bývanie . Parkovanie vo dvore. V prípade záujmu je k dispozícií záhrada.
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie