Predaj domu 95 m2, Čeľadice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Čeľadice
Realitný maklér:
Peter Holan
0911 117 750

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť v obci Čeľadice. Táto obec sa nachádza 16km na východ od krajského mesta Nitra a 18km od mesta Zlaté Moravce. Na oba smery je dostupnosť autom cca 15min. Taktiež výborná dostupnosť na rýchlostnú cestu R1.

Rodinný dom bol postavený z pálenej tehly na mierne svahovitom pozemku (zadná časť) s celkovou výmerou 1500 m2. Výhodou je aj vlastná studňa, ktorou pozemok disponuje.
Samotný dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, špajzy, kuchyne a dvoch nepriechodných izieb. Na dome boli menené plastové okná a dvere, no RD je v pôvodnom stave a teda je určený na kompletnú rekonštrukciu, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si ho podľa svojich predstáv.
Pred vstupom do domu sa nachádza aj murovaná pivnica, ktorá mala slúžiť ako základ na prístavbu k RD. Dom je po technickej stránke zachovalý, steny sú suché, strešná krytina škridla.

Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete - obecná voda, elektrina, plyn. Dom nie je napojený na kanalizáciu, ktorá je priamo pred pozemkom.

RD sa nachádza v centre obce, v blízkosti je škola, škôlka, obchody, autobusová zastávka, ...

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii
.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie