PREDANÉ - Predaj domu 65 m2, Šurany

Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Šurany

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom v meste Šurany, na Hviezdoslavovej. Starší, čiastočne rekonštruovaný dom, s udržiavanou ovocnou a zeleninovou záhradou, situovaný v centra mesta, je výbornou voľbou.
DISPOZÍCIA - vstupná chodba – technická miestnosť- kúpeľňa s toaletou-chodba- kuchyňa - obývacia izba - spálňa - pivničné priestory
TECHNICKÉ PARAMETRE: Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1968, v roku 2015 bol čiastočne rekonštruovaný /plastové okná, rolety, vchodové dvere, zateplenie a fasáda. Dom je murovaný z tehál (hrúbka 50 cm). V rodinnom dome je plynový kotol a zásobník na TUV. Úžitková plocha je 65 m2. Dom je čiastočne podpivničený. Celková výmera pozemku je 353 m2 /zastavaná plocha a nádvorie 185m2 a záhrada 168m2.
IS: voda, elektina, plyn, kanalizácia, studňa a telefonická linka.
ZÁHRADA: K domu prislúcha útulná udržiavaná ovocná a zeleninová záhrada. Na záhrade sa nachádzajú ozdobné stromy, kríky a vinič a zeleninové hriadky.
LOKALITA: Rodinný dom je situovaný v centre mesta. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú potraviny, pekáreň, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko a zástavka autobusu.
VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Detailnejší prehľad o priestore a dispozičnom usporiadaní rodinného domu vám poskytne 3D obhliadka.
FINANCOVANIE: Naša finančná poradkyňa vám rada bezplatne pomôže so zabezpečením financovania kúpy danej nehnuteľnosti.
CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.
Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii v zmysle zákona č. 555/2005 Z.z.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie