PREDANÉ - Predaj domu 112 m2, Limbach

Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Limbach

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne 6 izbový rodinný dom v tichom prostredí Malých Karpát -Slnečné údolie (na LV vedený ako chata). Jedná sa o celoročne obývaný rodinný dom s úžitkovou plochou 112m2 s vlastným súpisným číslom.
Prízemie ponúka dve samostatné izby, predsieň, kuchyňu, jedáleň, kúpeľňu, wc. Prvé poschodie štyri samostatné izby a wc. Pri dome je prístavba ktorú je možné využiť ako dieľňu.

Konštrukcia nehnuteľnosti: ytong, zateplený, sedlová strecha - škridla. Kúrenie riešené lokálne na tuhé palivo -radiátormi, kanalizácia - žumpa.

Nehnuteľnosť sa nachádza cca 8km od Pezinka, kde je kompletná občianska vybavenosť (škola, škôlka, nákupne centrum, zdravotnícke zariadenie..atď

Ostatné vybavenie: internet, satelitná televízia.

Bývanie ponúka fantastický kus prírody okolo, možnosť turistiky, cykloturistiky, rybolov...

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie