PREDANÉ - Predaj 2.garsónky na Stavbárskej ul.

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj 2.garsónku na Stavbárskej ulici v Bratislave - Vrakuni. Byt má výmeru 39,6 m2 a nachádza sa na 9.poschodí v 10.podlažnom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na juh.
Byt dispozične pozostáva z obývačky prepojenej s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne a samostatného WC. V rámci kompletnej rekonštrukcie boli menené  rozvody elektriny a vody, plastové okná, stierky, plávajúca podlaha, interiérové dvere, bezpečnostné dvere a samozrejme nová kúpeľňa s kuchyňou. Mesačné náklady sú nastavené na 130 Eur + elektrina.
Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - Billa, Kaufland, Tesco expres, ZŠ, MŠ, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, parky, športoviská, cyklistické trasy V pešej vzdialenosti sa nachádzajú zastávky MHD s dobrou dostupnosťou do centra hl. mesta.
V bytovom dome sa nachádza kamerový systém a stanica Mestskej polície.
Cena bytu je 70 000,- Eur ku ktorej bude pripočítaná provízia RK za kompletný sprostredkovateľský a právny servis vo výške 2 500,- Eur. Naša advokátska kancelária Vám pripraví zmluvy na mieru a takisto Vám pomôžeme aj s prepisom u správcu a dodávateľov energií (ZSE a Správca BD), náš servis je profesionálny a kompletný.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie