PREDANÉ - Domček do nájmu v obci Stará Kremnička

Typ: rodinný dom
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Stará Kremnička
Plocha: 55 m²

!!!ZNIŽENÁ CENA!!!
Dobré reality s.r.o. v zastúpení Eva Ťažká, Vám ponúkame na dlhodobý prenájom dom v obci Stará Kremnička, okres Žiar nad Hronom. V obci je veľká občianska vybavenosť, 0,5km na hlavný ťah R1, škôlka, škola, potraviny, pošta, pohostinstvá, pizzeria, ihriská, ideálna poloha len 7 km okresné mesto Žiar nad Hronom, kráľovské mesto Kremnica 15 km, raj pre hubárov, turistov.
Dom pozostáva z kuchyne v nej jej úplne nová kuchynská linka, kúpeľňa, úplne nová vaňa, 2 čiastočne zariadené izby, všetko nanovo vymaľované, úplne nové ústredné kúrenie na drevo, dom má samostatné wc a komoru a mini chodbu. Je tam predzáhradka a malý dvor vo výmere 102m2. Domček má 55m2. Má novú strechu, plastové okná, fasádu.
Plocha: úžitková 55m2, zastavaná 162m2, pozemku 162m2. Cena 530 €/mesiac.
ústredné kúrenie na drevo. Majiteľ preferuje nájomníkov so stálym príjmom.
CENA:
* 480€/mesiac pre max. 2 osoby + max 1-2 deti
* dlhodobý podnájom
* bez domácich zvierat v interiéry, v exteriéry samozrejmosť
* pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 480e depozit a individuálny sprostredkovateľský poplatok

Ihneď voľný k dispozícií

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie