Predaj bytu (1 izbový) 43 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
149 900 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 43 m²
Realitný maklér:
Peter Drábek
+421 903 747 077

Hľadáte priestranný byt s balkónom vo výbornej časti Ružinova? Presne takýto máme pre Vás práve v ponuke.

Zažite obhliadku hneď (skopírujte si nasledujúci link do Vášho prehliadača)

https://my.matterport.com/show/?m=iLLoPdCGob4

✅ výborná lokalita v Ružinove, vedľa parku Andreja Hlinku
✅ byt je orientovaný na juh do tichého vnútrobloku
✅ ideálne piate poschodie
✅ priestranný byt po rekonštrukcii
✅ balkón/výťah/pivnica

Ponúkame Vám svetlý 1 izbový byt na Astrovej ulici (v Ružinove časť Trávniky) na piatom poschodí v deväť poschodovom bytovom dome s výhľadom do tichého vnútrobloku. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, má bezpečnostné dvere, plastové okná, zánovnú kuchynskú linku, veľa úložného priestoru v podobe vstavaných skríň vyrábaných na mieru, prerobená a zväčšená priestranná kúpeľňa s vaňou, vo veľkej obývacej izbe s rozlohou 21 m2 je nová vinylová podlaha. Elektroinštalácia je rekonštruovaná - rozvody, ktoré bolo potrebné vymeniť sú nové (pôvodné ostali len svetelné rozvody v stropoch), všetky zásuvky a vypínače vrátane elektrickej rozvodnej skrinky sú nové. Celková úžitková plocha je 43 m2 (podlahová plocha bytu je 39 m2 + pivničná kobka o rozlohe cca 2m2 a balkón o rozlohe cca 2m2).

Bytový dom:
bytový dom po rekonštrukcii s dobrým správcom, s mesačným zálohovým predpisom 130,-€/2 osoby/byt.

Lokalita:
Lukratívna časť Ružinova vedľa parku Andrea Hlinku, kúsok od nákupného centra RETRO a tiež kúsok od Štrkoveckého jazera, kde si môžete oddýchnuť prípadne využiť športové aktivity. V okolí všetka občianska vybavenosť (OC RETRO), reštaurácie, kaviarne, potraviny, MHD na skok od domu.

Náš názor:

Byt v top lokalite Ružinova za výbornú cenu na dobrom poschodí s dobrou južnou orientáciou, v tichej a zelenej lokalite s možnosťou športových aktivít prechádzok v parku, pri Štrkoveckom jazere, so všetkou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti. Ideálny byt nie len na bývanie, ale aj ako investícia na prenájom. Jednoducho byt je v lokalite, ktorá bude vždy žiadaná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie