PREDANÉ - Na prenájom 2 izbový 64 m2 zariadený byt s energiami M. Grokého Prievidza

Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 64 m²

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 2 izbový byt na Ul. M. Gorkého v meste Prievidza. Nachádza sa na 2. poschodí z piatich s výťahom. Prenajíma sa kompletne zariadený. V kuchynskej linke zabudovaná plynová varná doska, vstavaná el. rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu 60 cm, chladnička s mrazničkou a samozrejme je k dispozícií je aj práčka umiestnená v kúpeľni a sušička umiestnená v šatníku pri vstupných dverách. K bytu patrí lodžia a pivničná kobka, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. V cene nájmu sú energie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 480 €/mesiac.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie