PREDANÉ - Znížená cena! Kompletne prerobený a zariadený 2-izbový tehlový byt v Prievidzi.

Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 64 m²

Ponúkame Vám na predaj kompletne prerobený a zariadený 2-izbový tehlový byt v Prievidzi na Starom Sídlisku. Úžitková plocha: 64m2.

Nachádza sa na 3. poschodí z 3 bez výťahu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a je zariadený ako na foto. Podlaha: plávajúca, keram. dlažba v kúpeľni. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, WC oddelené stenou, vstavaná skriňa. Vybavenie kuchyne: rohová kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, el. vstavaná rúra, plyn. varná doska, práčka. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine v spálni, káblová TV, telefón, internet, klimatizácia v spálni. Byt má nové medené el. rozvody, na bytovom dome bola rekonštruovaná sedlová škridlová strecha, menené odkvapové rúry, rekonštruovaný vchod, prislúchajú k nemu 2 pivnice v suteréne.

Výhody: slnečný (orientácia JV-do dvora - spálňa+obývačka, SZ-kuchyňa), pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, proste kompletná občianska vybavenosť, neďaleko od centra, bezproblémové a bezplatné parkovanie pri ceste aj vo dvore.

Do bytu sa dá okamžite nasťahovať a nevyžaduje už žiadne väčšie investície. Cena 101 000 €. V cene je zahrnutý základný právny servis a štandardné náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie