PREDANÉ - Rezervované Exkluzívne len u nás útulný 2-izbový kompletne zrekonštruovaný byt

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha: 48 m²

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt v časti Bratislava-Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na prvom poschodí v dome, ktorý bol tento rok zateplený a vchod bol zrenovovaný, prerobený na bezbariérový, takže nie je problém vojsť do vchodu aj s kočíkom. Byt je ideálny pre ľudí, ktorí majú radi pohodlie a všetky vymoženosti bývania v meste chcú mať "po ruke", ale zároveň chcú mať dostatok priestoru a možností na trávenie času v lese alebo prechádzkou po prírodných krásach, ktorých okolie ponúka neúrekom, napríklad úžasný Sandberg. V pešej blízkosti domu sa nachádza niekoľko menších obchodov a služieb, banka, reštaurácie, zastávka autobusu. Okolo domu môžete využiť na relax park, čo športové workoutové ihrisko. Na svoje si prídu aj malé deti. Do 10 minút pešo sa dostanete do Tesca, či Lidlu. Pár zastávok autobusom sa stavia nemocnica Bory, takže veľmi dostupná bude aj moderná zdravotná starostlivosť.
Byt prešiel na jar kompletnou rekonštrukciou. Jeho rozloha je 48 m2. Na chodbe a v spálni sú vstavané skrine. Okná sú v celom byte plastové. Balkón je zasklený a vchádza sa naňho z kuchyne. Väčšina zariadenia v byte ostáva. K bytu prislúcha aj pivnica, ktorá je väčšia ako mávajú štandardne byty.
Parkovanie je možné pred domom.
Toto všetko môžete mať za úžasnú cenu 165.000 eur.
Cena je vrátane servisu a poplatkov súvisiacich s prepisom a predajom nehnuteľnosti. Pomôžeme Vám aj s vybavením financovania v prípade, že budete mať záujem byt financovať hypotekárnym úverom a následne zariadime aj poistenie a vinkuláciu. ( máme licenciu v registri NBS) Vieme zabezpečiť aj znalecký posudok.

Obhliadku si môžete dohodnúť na telefónnom čísle 0905 499 686 alebo mailom na lojdlova-ZVNC-dobrereality.sk



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie